Magdolna Krasznai V.
LPGN Független üzlettulajdonos, IBO
ID#: 15383282
Budapest
36 19510950
krasznaivmagdolna@gmail.com
Miért a LifePharm?
Vannak állások, és vannak karrierek. Vannak tehetségek és vannak ambíciók. Mi lenne, ha segíthetne az embereknek egészségük javításában, és mindezzel még pénzt is kereshetne? Mi lenne, ha segíthetne az embereknek pénzt szerezni, és mindeközben a saját anyagi biztonságát is stabilizálhatná?
 
Ez lehetne Ön

Képzelje el saját magát, amint vesz egy csésze kávét vagy teát, ebédel egy étteremben vagy sorban áll mozijegyekért. Ha Ön éppen egy buliban szórakozik, működhetne. Kezdjen csak bele egy kis beszélgetésbe. Ez valóban ilyen egyszerű. Ezért lettem én a LifePharm Global Independent Business tulajdonosa (Independent Business Owner, IBO).

A LifePharm Global komolyan veszi az IBO-inak tett kötelezettségeit. Ha azt mondják: „Általad, érted”, azt úgy is gondolják. Követnek és ellátnak minket azokkal az eszközökkel, amikre az üzlethez szükségünk van.

Rengeteg indoka van annak, hogy miért legyünk mi is LifePharm Global IBO-k, de legyünk őszinték - mindenki, aki üzleti útra lép, pénzt szeretne. Örömmel veszem, ha az erőfeszítéseimet jutalmazzák. Ezenkívül szeretem, ha a saját magam sikerét építem. Felfedezem, hogy dolgozhatok a saját tempómban.

És mivel a LifePharm Global „Általad és érted” van, a javadalmazási terv fejben velünk együtt készült, sales vezetőink és mentoraink bevonásával, olyan emberekkel, akik ugyanonnan indultak, mint Ön vagy én.

Ismerje meg mások véleményét
Mások tapasztalatai
A LifePharm Global a kezdetektől támogatott engem, és betartotta azt az ígéretét, amely szerint ezek lesznek a legjobb éveim. Szeretném, ha Önnek is ilyen években lenne része!
„A Laminine az egészségén kívül a pénzügyeinek is jót tesz, ha másokkal is megosztja tapasztalatait. Akár kényelmet, akár teljes pénzügyi függetlenséget keres, úgy gondolom, hogy a pénz a tapasztalatok megosztásának eredménye. Ezért a felfedezésemért pedig személyes hálámat fejezem ki a Laminine és a szeretteim segítségéért. A Silver Director rang elérése az üzletág gyümölcsöző vállalkozásának kezdetét jelenti.”
Dennis A., Fülöp-szigetek
„Az LPGN üzleti lehetősége révén minden tranzakciómban bízhatok! Nyugodtabb vagyok, és élvezem az életemet. Az a legfontosabb, hogy a pénzügyeim kevésbé stresszesek. Az LPGN üzleti lehetőségének köszönhetően független üzlettulajdonosként büszke lehetek magamra.”
Marieliza I., Fülöp-szigetek
„A LifePharm egész rendszere nekem való. Az, hogy az egyes személyek mennyire sikeresek ebben a vállalkozásban, az attól függ, hogy mennyire akarják ezt, és milyen a munkamoráljuk. A siker érdekében mindenkihez szeretettel, türelemmel és tisztelettel forduljon. Emellett szeretnénk speciális terveket kidolgozni, és teljesíteni azokat. Hosszú távú célom az, hogy segítsek másoknak az anyagi függetlenség elérésében és az egészségessé válásban. A LifePharm Global Network az egészség és a gazdagság rendkívüli lehetőségeit kínálja!”
Olga S., Amerikai Egyesült Államok
Próbálja ki, milyen előnyökkel jár a LifePharm az Ön számára
Vásárolja meg most
Csatlakozzon most