Agnes Lakatos
LPGN Független üzlettulajdonos, Bronz
ID#: 15507896
0036204313845
lakatosagi68@gmail.com
Szeretettel köszöntöm az oldalamon. Párommal a hosszú örömteli, egészséges életet tűztünk ki célul családunk számára! A Lyfepharm termékei és üzleti koncepciója ebben segítenek bennünket. Szívből ajánljuk Neked is! Hozd ki a legtöbbet magadból! Ha kérdésed van keress a 0620/4313845 telefonon @vitalagi @fittsejt További információ: fittsejt.hu
A kiegyensúlyozott élethez a jó egészség jelenti a kulcsot
A LifePharm Global vállalat éppen erre a célra fedezte fel ezt a formulát. Egyszerűen sehol nincs ehhez hasonlítható étrendkiegészítő. Lehet, hogy a termékünk meg fogja lepni Önt, de ami igazán fontos, biztosan előnyére válik majd. Nincs veszteni valója, csak nyerhet.
Laminine Product
Tudja meg, hogy mások mit tapasztaltak
„A Laminine az egészségén kívül a pénzügyeinek is jót tesz, ha másokkal is megosztja tapasztalatait. Akár kényelmet, akár teljes pénzügyi függetlenséget keres, úgy gondolom, hogy a pénz a tapasztalatok megosztásának eredménye. Ezért a felfedezésemért pedig személyes hálámat fejezem ki a Laminine és a szeretteim segítségéért. A Silver Director rang elérése az üzletág gyümölcsöző vállalkozásának kezdetét jelenti.”
Dennis A., Fülöp-szigetek
„A LifePharm egész rendszere nekem való. Az, hogy az egyes személyek mennyire sikeresek ebben a vállalkozásban, az attól függ, hogy mennyire akarják ezt, és milyen a munkamoráljuk. A siker érdekében mindenkihez szeretettel, türelemmel és tisztelettel forduljon. Emellett szeretnénk speciális terveket kidolgozni, és teljesíteni azokat. Hosszú távú célom az, hogy segítsek másoknak az anyagi függetlenség elérésében és az egészségessé válásban. A LifePharm Global Network az egészség és a gazdagság rendkívüli lehetőségeit kínálja!”
Olga S., Amerikai Egyesült Államok
„Az LPGN üzleti lehetősége révén minden tranzakciómban bízhatok! Nyugodtabb vagyok, és élvezem az életemet. Az a legfontosabb, hogy a pénzügyeim kevésbé stresszesek. Az LPGN üzleti lehetőségének köszönhetően független üzlettulajdonosként büszke lehetek magamra.”
Marieliza I., Fülöp-szigetek
Próbálja ki, milyen előnyökkel jár a Lamiderm az Ön számára
Vásárolja meg most
Csatlakozzon most