Vera Maksimovic
LPGN Независни Власник Бизниса, НВБ
ID#: 15917032
Serbia Beograd
00381631708991
macamax59@gmail.com
"Поред здравствених користи Ламинин ће, када се дели са другима, унапредити Ваше финансије. Било да желите да Вам буде удобно или да будете потпуно финансијски слободни, верујем да је новац исход дељења моје личне захвалности за то како је Ламинин помогао мени и мојим најдражима. Постизање ранга Силвер је почетак плодоносних настојања у овом послу. "
Денис А., Филипини
"Прекрасни ЛајфФарм Глобал Компензациони план решио је неколико важних питања у мом животу. Када је стрес финансијских потешкоћа олакшао, постала сам срећнија и здравија у сваком погледу. Оно због чега сам најсрећнија је да су људи којима сам препоручила Ламинин стварно узбуђени и захвални за овај производ. Сада имају прилику да га поделе и креирају сопствени ток прихода. "
Светлана Г., САД
 
 
"Пословна прилика ЛФГМ-а ми је дала поверење у све моје трансакције! Ја сам опуштенија и уживам у свакодневном животу, а пре свега, моје финансијске бриге су мање стресне."ЛајфФарм Глобал Пословна прилика" ме је учинила поносном на себе као Независном власницом бизниса."
Мариелиза И., Филипини
 
"Покушавам да учиним најбоље од ЛајфФарм Глобал Бизнис могућности. Путујем широм света како бих информисала људе о предностима производа и о томе како дељење ствара пословну мрежу. Када дођем у сваку земљу и град, одржавам пријатељске састанке са мојим контактима, који, заузврат, доводе своје пријатеље. Људи воле да чују нешто важно лицем у лице, а кредибилитет се повећава када виде резултате властитим очима. Мој циљ је да свугде обавестим свакога о овим дивним производима и пословној прилици. "
Татјана Г., САД
 
 
 
"Када делим Ламинин са другима, већина њих постају клијенти. Други виде одличну прилику за изградњу посла и зараду новца, тако да постану НВБ-и. Компензациони план пружа свима одличну прилику за зараду. Мој лични циљ је да постанем Лидер у ЛајфФарм Глобал-у. Знам да могу да остварим свој циљ са својим пословним партнерима и менаџмент тимом ЛајфФарм Глобал-а. "
Тимур С., САД
 
"Размењивање прича о Ламинину са свима које сусрећем омогућило ми је да напустим физички тежак посао тако да се осећам срећније и сигурније у животу. Мој циљ је да пронађем људе који могу да постану јаки лидери у нашем послу".
Галина Л., САД
 
 
 
"ЛајфФарм је пун чудесних људи за које сматрам да су моја друга породица. Стекла сам много нових пријатеља, радим пуно радно време и постала сам Силвер директор у децембру 2012. године. До октобра 2013. године сам постигла ранг Платинасти директор. Мој циљ је да наставим са представљањем овог чудесног посла још већем броју људи. Позивам људе да присуствују презентацијама путем Скајп-а ако живе у земљама у којима се развија тржиште, али и са људима овде, у САД-у. Од зараде од само хиљаду долара годишње у САД-у сада сам успешна Независна власница бизниса!"
Нина А., САД
 
"Волим свој тим и верујем да увек треба да будете пример за друге. Придружио сам се ЛФГМ-у у фебруару 2013. а до новембра 2013. сам био Платинасти директор! Мој тим већ има више од 10 Силвер директора, Голд директора па чак и Платинастог директора! У будућности планирам да наставим да развијам и унапређујем свој тим на глобалној ЛФГМ позорници."
Рашид Т., САД
 
 
"Човек мора да има страст за оно што ради. Страст се не може произвести." Када је у питању Ламинин, имао сам успеха одмах иза капије јер сам био толико страствен да помажем људима око здравља и богатства. Ламинин ме је мотивисао. Мој циљ је да учиним најбоље што могу сваки дан и да пустим да се деси шта треба да се деси. "
Глин Т., САД
 
 
 
"Кључ у овом послу је да имам лично сведочење и да га увек поделим. Стварно верујем у Ламинин, а људи могу да чују и виде моју страст. Нисам наишла на много изазова јер Ламинин и Компензациони план сами чине да све дође на своје место. Имам линију на горе која ми помаже и ми сви радимо заједно. Више смо тим него појединци. Имам дугорочни циљ да наставим да градим и водим свој ЛФГМ посао до врха. "
Кејла П., САД
 
 
"Ламинин је побољшао моје здравље и кожу. Како је моје здравље побољшано и мој приход је порастао! Ламинин ћу представити многим људима, тако да могу да осете предности. Ја ћу и даље да се квалификујем за постизање виших рангова."
Линда, Индонезија
 
"Прилике за стварање дугогодишњих резидуалних прихода су веома високе са ЛајфФарм-ом. Увек питам људе да ли би били заинтересовани да виде како могу да раде од куће на компјутеру и створе ток новца за себе. ЛФГМ има јединствен производ и великодушни Компензациони план."
Ајрин С., САД
 
 
"Да бисте успели, потребна Вам је жеља за променама, онда морате бити страствени у вези тога и предузимати масивне акције. ЛФГМ ми је омогућио слободу да уживам у животу са мојом породицом, да идем на све догађаје своје тинејџерске ћерке и да смањим ниво стреса. Мој укупан финансијски циљ је исплатити све дугове и мој дом."
Том С., САД
 
"Са ЛајфФарм Глобал-ом, ја сам лично постао здравији и знао сам да могу да зарадим пуно новца као и да помогнем другим људима да побољшају своје животе. Компанија има Компензациони план који је поштен, тако да делим прилику с Бизнис Билдерима и производе са купцима и радим конзистентно свакодневно."
Јоханес С., Индонезија
 
 
"За било кога да успе у послу, верујем да мора да има позитиван став, стрпљење и способност да види већу слику. ЛајфФарм ми је обезбедио возило за постизање мојих главних циљева у животу: пронаћи извор бесконачног прихода, приступити својој личној фонтани младости и ширити знање о могућностима мењајући живот."
Олга И., САД
 
"Све у мом животу постало је позитивније од кад сам се придружила ЛајфФарм-у. За само годину дана правим добре приходе, добила сам многе награде од компаније и достигла ранг Платинастог директора. Сада имам могућност да помогнем другима. Мислим да је величина прилике епска."
Наталија Д., САД
 
 
"Ламинин је вратио мојој супрузи здравље, након што се борила са физичким проблемима више од две године. Делимо њену причу, производе, а затим пратимо пословну прилику. Позивамо људе на здравствене семинаре и створили смо АХА, што значи Невероватно здравље од Акције (Amazing Health of Action)."
Ренди И., Индонезија
 
"Први пут када сам видела презентацију ЛајфФарм Глобал маркетиншког плана, била сам шокирана. По први пут у животу сам видела Компензациони план који увек награђује рад и плаћа великодушно. Са ЛајфФарм Глобал-ом сам видела истинску вредност мог рада. Почела сам да верујем у себе. Реновирала сам свој стан, променила сам сав намјештај и канцеларију, а први пут у животу свог сина сам могла да му пружим предиван поклон за рођендан. Сада имам и свој први аутомобил! Желим помоћи партнерима у мом тиму да постигну оно што имам и помогнем десетинама хиљада људи око здравља и финансија."
Инга К., САД
 
 
"Када сам добио тако добре резултате од Ламинина, био сам инспирисан да радим на Пословној прилици. Када делим са другима, почињем са презентацијом производа, а затим показујем Компензациони план. Срећан сам што могу помоћи људима не само у вези њиховог здравља већ и у вези финансија."
Едисон Т., Филипини
 
"Имао сам веома прикладну причу коју сам желео да поделим са другима због значајног побољшања у здрављу после узимања Ламинина. То је олакшало мојој супрузи и мени да лансирамо наш ЛајфФарм Глобал бизнис и помогнемо другим људима на том путу. Велики ЛФГМ Компензациони план и недељна исплата провизије били су фактори који су нам омогућили да спасимо наш дом и вратимо финансијску стабилност. Опредељен сам да помогнем што већем броју људи да искусе исте бенефиције као ми, како са својим здрављем, тако и са својим финансијама и изградњом свог пословања са пуним радним временом. "
Вил Т., САД
 
 
"Моје искуство са Ламинином је било ефикасно на толико нивоа. Постао сам НВБ у јануару 2014. године, а већ четири недеље касније сам постигао ниво Премијера. Моја зарада не плаћа само моје производе већ и аутомобил. Узимам само умерену количину Ламинина а ипак су године неугодног осећаја у мојим рукама нестале и моја тежина се стабилизовала. Хвала Вам на прекрасном производу који је лако делити и великодушном компензационом плану."
Дорис Д., САД
 
"Ламинин ми је једноставно променио живот и помогао да дам великом броју других и себи оптималан осећај благостања, здравља и обиља. Ова супер-храна је невероватан пробој у нутритивној науци и толико сам захвална ЛајфФарм-у што је овај поклон донео свету; они су заиста дивна компанија која нам помаже да помогнемо другима на изузетан начин. Апсолутна је привилегија бити у могућности да дистрибуираш велике, лековите квалитете Ламинина што је више могуће, а ширење нашег брзо растућег тима је феноменално."
Џулијет П., Аустралија
 
 
"ЛајфФарм је компанија која даје наду целој индустрији мрежног маркетинга. Ламинин је производ на који сви можемо бити поносни и стварно ради у пружању снаге, енергије, виталности и побољшаног осећаја благостања. Благословени смо што имамо оно што верујем да је производ који мења живот, а сада се радујем сваком дану када могу да кажем некоме о Ламинину."
Фергус Ц., САД
 
"Шта је ЛајфФарм Глобал учинио за мене, моје пријатеље и породицу је невероватно! Бити у могућности да поделите тако квалитетан производ и невероватну прилику је част. Волим да видим како се људи брзо трансформишу на сваком нивоу - менталном, физичком, емоционалном, духовном и финансијском! То је као да добијете кључ за победу на лутрији живота и дате бројеве свима осталима."
Секвоја Х., Аустралија
 
 
"ЛајфФарм је сјајан за рад. Увек су се бринули за мене и мој успех. Мој посао је ескалирао јер производ и његова пословна страна чине чуда. Још увек сам запањена успехом који имам, и захваљујем свима који су ми помогли на овом путовању. "
Барбара Т., Аустралија
 
"Верујем у дупликовање поступака наших лидера ЛајфФарм Глобал-а и поштовање према члановима наше екипе. Стално покушавам да пронађем праве људе да се придруже нашем послу, људе који могу имати и физичке и финансијске користи од Ламинина и Ламинина ОМЕГА +++. Увек комбинујем пословне прилике и начин живота са производом, а посебно волим да промовишем идеју да будем свој шеф и стварам резидуални приход. Моја цела породица користи Ламинин и видимо како то стварно функционише. Лично, имам мање стреса у свом животу и могу бити продуктивнија и више се не осећам истрошено. "
Олга Т., САД
 
 
"Са ЛајфФарм Глобал-ом сам нашла компанију са феноменалним производима и једнако феноменалним пословањем које доноси здравствену и финансијску независност. Мој циљ је да постанем Ројал Дијамант директор стварањем мултимилионске организације здравих и просперитетних људи који имају користи од Ламинина и Ламинина ОМЕГА +++."
Камка М., САД
 
"Од јуна 2013. године радим свој ЛајфФарм Глобал бизнис са пуним радним временом. Видим све шта је потребно да бих била успешна - јединствени план производа и компензациони план, јединствени поклони и путовања! Да бисте направили сјајан тим, потребно је урадити неколико једноставних ствари: присуствовати свим тренинзима и ЛФГМ догађајима и препоручити својим партнерима да учине исто."
Галина К., САД
 
 
"Да бисте били успешни у пословној изградњи, морате веровати у ЛајфФарм Глобал као компанију. Морате такође имати веру у производ, компензациони план и наше лидере. Кључ за мрежни маркетинг је веровање у систем и веровање у себе. За мене је ЛФГМ више него посао; то је средство за просперитет. Ово је само по себи живот!"
Лариса Н., САД
 
"Углавном се фокусирам на размену пословне прилике ЛајфФарм-а, али ако је неко више заинтересован за производ, причам о Ламинину. Волим да поделим пословну прилику због дивног компензационог плана. То је начин да претворите своје снове у реалне циљеве и идете напред. Мој дугорочни циљ је да помогнем свим мојим пословним партнерима да постигну исте ствари: да постану здрави и да добију финансијску слободу."
Константин Б., САД
 
 
"Када сам открила Ламинин, променила сам брзину и из школе за козметологију прешла да радим као НВБ у ЛајфФарм-у. Одмах сам схватила колико би велика потражња за Ламинином могла да буде, а такође сам поштовала компензациони план са новчаним бонусима и другим наградама. Радим на постизању врхунских резултата са ЛФГМ-ом."
Елена М., САД
 
"Ламинин је променио цео мој живот. Некада сам био продавац поврћа на пијаци и направио јако мало новца. Било је јако тешко преживети, јер сам отац двоје деце. Онда ми је брат рекао за Ламинин. Моји снови почињу да се остварују због ЛајфФарм посла. Тако сам срећан јер многи људи кажу 'хвала' што сте им представили Ламинин. Мој циљ је слободно време и финансијска стабилност. Једног дана желим да постанем Ројал Дијамант директор."
Ламуел М., Филипини
 
 
"Волим да се бавим ЛајфФарм бизнисом јер, помажући људима да унапреде своје здравље, ми им истовремено можемо дати шансу да побољшају свој животни стил помоћу компензационог плана који награђује. Мој радни дан се састоји од увођења здравствених и финансијских могућности другима, истовремено помажући мојим партнерима да граде посао и разумеју производе. Наставићу да радим са својим тимом како бих помогла свима да постигну своје циљеве. "
Ејшија Л., САД
 
"Иако су финансијске награде, када сте Независни власник бизниса, одличне, ја увек стављам производ на прво место. Кад год упознам нове купце, увек представљам Ламинин као врхунски производ који би требало да користе у свом животу. Чврсто верујем да имамо најбољи производ на располагању, а помагање људима са њиховим здрављем је једна од мојих омиљених ствари. Такође тражим људе који можда желе да се придруже бизнису и да их упознам са приликама показујући како могу бесплатно добити производ."
Берил Д., САД
 
Пробајте Ламинин данас
Купите сада
Придружите се сада