A Business For The Ages

GET PAID TO SHARE YOUR HEALTHY AGING STORY!

Whether you’re passionate about the anti-aging movement, or you’re looking for your next entrepreneurial venture, becoming a LifePharm Independent Business Owner (IBO) may be the challenge you’ve been waiting for. We offer the freedom to work anywhere in the world, either in-person or digitally, as well as extensive perks, incentive trips, and the dedicated support of our community of business owners working the way they want to.


I'M IN

Next (Re)Generation Products

LifePharm offers a simplified line of premium, patented products backed by real clinical research. Our exclusive products work on your most important biological systems, recharging and regenerating each system on a cellular level, using our proprietary stem cell and growth factor technology.

LAMININE

Shown to increase Telomere length by 400%

OMEGA+++

Supports healthy cholesterol and triglycerides levels

DIGESTIVE+++

Improves short-chain fatty acid production

IMMUNE+++

Boosts B Cells, T Cells and White Blood Cells counts

Напишите сопствени бонус чек

Уз ЛајфФарм Ви одлучујете о темпу Вашег пословног раста.
Погледајте шта можете зарадити делећи дар против старења:

30% попуста

када купите за себе

10-12%

прве наруџбине од обучених НВБ-а и купаца

8-10%

поновљена наруџбина

11 начина да зарадите

за сваку продају у свом целокупном тиму

Без подударања

са двокраком бинарном структуром

Неограничена

ширина и дубина са структуром једног нивоа

Али Сачекајте... Има Још!

Бонуси тек почињу када постанете ЛајфФарм-ов Независни Власник Бизниса. Такође смо поносни што нудимо изванредне погодности које укључују:

ЛАЈФФАРМ ПОГОДНОСТИ

Уживајте у ексклузивним понудама и празничним приомоцијама за све производе

ЛАЈФФАРМ ПРОГРАМ ЛОЈАЛНОСТИ

Наградите се са поенима које можете да искористите за ЛајфФарм производе и поклоне.

БЕСПЛАТНИ ОНЛАЈН ТРЕНИНЗИ

Опремите себе - и Ваш растући бизнис - алатима топ нивоа за професионални развој и тренинг

ПОДСТИЦАЈНО ПУТОВАЊЕ / АУТО БОНУСИ

Нека Ваш одмор или месечни трошкови за аутомобил буду плаћени кроз ЛајфФарм

Веза са Купцима

Поједностављујемо ствари Вашим купцима. Када купују у Вашој персонализованој интернет продавници, производи ће им се испоручивати право до врата. Такође Вам олакшавамо ствари нудећи свеобухватне функције подршке које укључују корисничку подршку, испуњење, па чак и Ваш персонализовани веб сајт. Имаћете слободу и ресурсе који су Вам потребни за обављање забавног дела посла: чинећи своје купце здравијим и срећнијим помоћу персонализоване услуге.

Бизнис за понети

ЛајфФарм Вам даје више слободе - и већу флексибилност, било да се одлучите за хонорарни рад или пуно радно време. Водите посао са телефона или лаптопа, директно од куће или у покрету. Такође ћете имати приступ нашим алаткама и мобилним апликацијама светске класе, пружајући Вам могућност дигиталног рада 100%.

Ми Стављамо Вас На Прво Место

Када започнете посао са ЛајфФарм-ом, никада нисте сами и увек имате приступ широком спектру алата и функција подршке. Поносни смо што можемо понудити:

Вашу бесплатну онлајн продавницу за 24/7 продају било где, било кад
Невероватан кориснички сервис доступан на више језика
Могућности за бизнис у преко 45 земаља глобално
Моћан бизнис вебсајт и мобилна апликација само за ЛајфФарм НВБ-е
Опција недељне или месечне исплате
Минимална стартна цена да започнете бизнис
Рад са пола милиона НВБ-а и раст у компанији БЕЗ ДУГОВА
Бесплатан тренинг везан за наше производе и како да повећате свој бизнис

Ваш Тим за Подршку Бизниса

Мислимо да би дељење магије ћелијске регенерације требало да буде забавно и лако и зато Вас удружујемо са Вашим ментором који ће Вас водити на сваком кораку. Имаћете и посвећени тим за обуку за развој на терену и приступ нашем ЛајфФарм Универзитету - бесплатном центру за учење на мрежи са неупоредивим тренингом о производима и друштвеним медијима, вебинарима и још много тога.


ПРИДРУЖИТЕ СЕ САДА!

ЛајфФарм Заједница

Посао Вам може пружити све што желите: одлично здравље, велики одрживи приход, путовање светом, упознавање нових људи, можете да видите нова места и имате много сјајних правих пријатеља. Никад није касно за успех!

Irene S.
Титанијум, САД

Успео сам да остварим одрживи приход не само користећи ЛајфФарм-ов производ, већ га делећи са многим људима.

Stan B.
Дијамант, САД

Учините Први Корак Сада

Са толико много предности - и толико потенцијала за раст - никада није било боље време да послујете за себе уз подршку растуће заједнице сличних власника бизниса попут Вас. Контактирајте нас одмах да започнете путовање какво не постоји.


УЧЛАНИТЕ СЕ САДА!

ЧПП

ЛајфФарм нуди вишеструке начине за зараду са нашим јединственим планом компензације.
 • 1. Малопродаја
 • 2. Фаст Старт Бонус*
 • 3. Бреик Ивен Бонус (помаже у покривању Вашег месечног наручивања производа)
 • 4. Матрикс Бонус
 • 5. Мечинг Матрикс Бонус
 • 6. Кодирани Бонуси,
 • 7. Кодирани Меч Бонус
 • 8. Бизнис Билдер Бонус
 • 9. Тим Лидер Бонус
 • 10. Глобал Амбасадор Бонус
 • 11. Лајфстајл Кеш Бонус Награда

*Када кренете или помогнете другима да крену са нашим Фаст Старт ТИ ДОБИЈЕШ ДВА пакетом за упис, можете да зарадите до 725$ на провизијама.

Наш план компензације има хибридну структуру провизије са два различита крака како бисте максимално повећали потенцијал за зараду.

Матрично стабло - Ово стабло укључује све НВБ-е који се налазе у Вашем Генерацијском Дрвету са једним нивоом И оне које је уписао Ваш спонзор и горња линија и њихови уписи. Сви НВБ-и се стављају у Матрикс стабло према редоследу уписа. Ово називамо нашим 2х12 матричним стаблом, што значи да било који НВБ може имати само два крака у свом/њеном првом нивоу матричног стабла, а сваки додатни члан ће се спустити на следећи ниво.

Није потребна лична куповина да бисте постали Независни Власник Бизниса (познат као НВБ) са ЛајфФарм-ом. Можете са нашим Бизнис Стартер Китом* већ за 29,95$ и добићете следеће:
 • Персонални Репликовани вебсајт и Виртуални Офис
 • Дисконтне цене производа
 • Приступ промоцијама и подстицајима
 • Компанијским алатима и комуникацији

*Бизнис Сексес Стартер Кит ће бити укључен у куповину Активационог пакета или новијег у време регистрације.

Када једном постанете НВБ са ЛајфФарм-ом, добићете недељну и месечну комуникацију компаније и имаћете директан приступ нашој глобалној корисничкој подршци у одговору на Ваша питања и пословне потребе благовремено и професионално.

Да бисте били ангажовани и осећали се делом наше глобалне заједнице, имате приступ нашим активним платформама друштвених медија: ЛајфФарм Фејсбук, Инстаграм, ЈуТјуб и ЛинкдИн. Такође, имате приступ свом Виртуалном Офису (ВО) 24 сата дневно, 7 дана у недељи, да бисте сазнали више о томе како зарађивати више од наших ексклузивних промоција и подстицаја за путовања. А ми нудимо бесплатне алате за претрагу и месечне и двомесечне вебинар тренинге уживо како бисте сазнали више о нашим производима и да са лакоћом и једноставношћу изградите своје пословање.

Не бавите се овим послом сами, јер ми смо Ваш пословни партнер и од првог дана ћемо Вас провести кроз сваки корак Вашег искуства пословања и производа ЛајфФарм. Наш крајњи циљ је да Вам помогнемо да постигнете оптималан здравствени и финансијски успех у потпуности искористивши великодушну компензацију ЛајфФарм-а. Небо је заиста граница за Вас у ЛајфФарм-у. Започните путовање већ данас кликом овде да кренете у својих првих 30 дана са ЛајфФарм-ом

Погледајте шта ЛајфФарм може да учини за Вас
Купите сада
Придружите се сада