Vera Maksimovic
LPGN Независни Власник Бизниса, НВБ
ID#: 15917032
Serbia Beograd
00381631708991
macamax59@gmail.com
Зашто ЛајфФарм?
Постоје послови и каријере. Постоје занимања и амбиције. Шта ако бисте могли да помогнете људима да побољшају своје здравље и зараде у исто време? Шта ако бисте могли да помогнете људима да зарађују и тиме што раде повећају своју финансијску стабилност?
 
Ово бисте могли да будете Ви

Замислите да добијете шољу кафе или чаја, једете у ресторану или стојите у реду за карте за биоскоп. Када сте на забави и добро се забављате, могли бисте да радите. Само будите спремни да започнете разговор. То је заиста тако једноставно. Зато сам постао ЛајфФарм Глобал Независни Власник Бизниса (НВБ).

ЛајфФарм Глобал се озбиљно обавезује својим НВБ-има. Када кажу: "Од Вас, За Вас", стварно то и мисле. Они нас прате и обезбеђују нам алате који су нам потребни да водимо бизнис.

Постоји много разлога да постанете ЛајфФарм Глобал НВБ, али хајде да будемо поштени - сви који уђу у посао желе да зарађују. Ценим што су моји напори адекватно компензовани. Ја такође желим да контролишем свој успех. Схватам да могу да радим својим темпом.

И зато што је ЛајфФарм Глобал "Од Вас, За Вас", направљен је Компензациони план узимајући нас у обзир, уз помоћ наших лидера продаје и ментора, људи који су почели баш као и Ви и ја.

Видите шта други имају да кажу
Други су искусили
ЛајфФарм Глобал ме је од почетка подржавао и живео сам на њиховом обећању да су ово најбоље године мог живота. Желим да поделим добар живот са Вама.
“Као додатак здравственим бенефитима, Ламинин ће, када га делите са другима, унапредити Ваше финансије. Било да желите да Вам буде удобно или да будете финансијски сасвим слободни, верујем да је новац исход дељења моје личне захвалности за то како је Ламинин помогао мени и мојим најмилијима. Постизање ранга Силвер директор је почетак плодоносног настојања у овом послу.”
Денис А., Филипини
“Пословне могућности ЛФГМ су ми дале поверење у све моје трансакције! Ја сам опуштенија и уживам у свакодневном животу. Пре свега, моје финансијске бриге су мање стресне. Пословне могућности ЛајфФарм Глобал-а су ме учиниле поносном на себе као независне власнице бизниса.”
Маријелиза И., Филипини
“Цео ЛајфФарм систем ради за мене. Врста успеха где сваки појединац успева у овом послу у зависности од нивоа жеље и радне етике. Да би успели, треба све да третирамо са љубављу, стрпљењем и поштовањем. Такође морамо направити конкретне планове и имплементирати их. Мој дугорочни циљ је да помогнем другима да постану финансијски независни, и апсолутно здрави. Могућности за здравље и богатство са ЛајфФарм Глобалном Мрежом је феноменална!”
Олга С., САД
Погледајте шта ЛајфФарм може да учини за Вас
Купите сада
Придружите се сада