Comanda LifePharm
LPGN Proprietar Independent de Afacere, IBO
ID#: 16017699
0752-391-415
lpgn@ottopop.ro
De ce LifePharm?
Sunt locuri de muncă și există cariere. Sunt vocații și ambiții. Cum ar fi dacă ai putea ajuta oamenii să-și îmbunătățească sănătatea și să facă bani în același timp? Cum ar fi dacă ai putea ajuta oamenii să facă bani și, în acest fel, să-și sporească propria stabilitate financiară?
 
Acesta ai putea fi tu

Vizualizează-te primind o ceașcă de cafea sau ceai, mâncând la un restaurant sau așezându-te la rând pentru bilete la film. Când te distrezi la o petrecere, ai putea de fapt și lucra. Trebuie doar să fii dispus să faci conversație. E într-adevăr atât de simplu. De aceea am început o afacere ca și Proprietar Independent de Afacere la LifePharm Global (IBO).

LifePharm Global își asumă cu seriozitate angajamentul față de IBO săi. Când ei spun: "De la Tine, Pentru Tine", ei chiar cred asta. Ei sunt atenți, te ascultă și îți furnizează instrumentele de care ai nevoie pentru a conduce o afacere.

Există multe motive pentru a deveni un IBO LifePharm Global, dar să fim sinceri - toți cei care intră în afaceri doresc să facă bani. Apreciez că am fost recompensat pentru eforturile mele. De asemenea, îmi place să fiu în control atunci când e vorba de propriul meu succes. Îmi dau seama că pot lucra în propriul meu ritm.

Și pentru că LifePharm Global este "De la Tine, pentru Tine", planul de compensare a fost creat cu gândul la noi, prin contribuția liderilor noștri de vânzări și a mentorilor, oameni care au pornit la fel ca tine și ca mine.

Vezi ce au de spus ceilalți
Alții au experimentat
LifePharm Global m-a susținut de la început și a fost la înălțimea angajamentului de a face ca acești ani să fie cei mai buni ani ai vieții mele. Vreau să împărtășesc posibilitatea unei viați mai bune cu tine.
“În plus, față de beneficiile pentru sănătate, atunci când împărtășești Laminine celorlalți, îți vei crește finanțele. Fie că vrei doar confort sau să ai completă libertate financiară, cred că banii sunt rezultatul împărtășirii recunoștinței mele personale pentru modul în care Laminine m-a ajutat pe mine și pe cei dragi. Atingerea rangului de Director Argint este începutul unui efort fructuos în această afacere."
Dennis A.,Filipine
"Oportunitatea de afaceri LPGN mi-a dat încredere în toate tranzacțiile mele! Sunt mai relaxat și mă bucur de viața de zi cu zi. Mai mult decât atât, grijile mele financiare sunt mai puțin stresante. Oportunitatea de Afaceri de la Compania LifePharm Global m-a făcut mândru de mine ca proprietar independent de afacere. "
Marieliza I,Filipine
"Întreg sistemul LifePharm funcționează pentru mine. Succesul pe care îl atinge fiecare individ în această afacere este în funcție de nivelul dorințelor și de etica muncii. Pentru a reuși, trebuie să-i tratăm pe toți cu dragoste, răbdare și respect. Trebuie, de asemenea, să ne facem planuri specifice și să le punem în aplicare. Obiectivul meu pe termen lung este să-i ajut pe alții să devină independenți din punct de vedere financiar, și complet sănătoși. Oportunitățile pentru sănătate și bunăstare cu Rețeaua LifePharm Global sunt fenomenale!"
Olga S., S.U.A.
Vezi ce poate face LifePharm pentru tine
Cumpară acum
Alătură-te acum