Diferența LPGN
La un moment dat în viața noastră, începem să ne uităm la viitor nu numai pentru a vedea ce putem realiza, ci și pentru ceea ce noi putem lăsa în urmă. LifePharm ne ajută să construim o moștenire semnificativă din momentul în care ne alăturăm, ceea ce ne diferențiază net de alte companii. De fapt, cu cât oferi mai mult, cu atât câștigi mai mult. Cu cât contribui mai mult la sănătatea și bunăstarea celorlalți, cu cât mai de succes devii. Ești o moștenire vie.
 
Istoria LPGN
LifePharm (LPGN) a fost înființată în 2011 și încă de atunci a lansat un nou curs în industria de marketing de rețea. LPGN se distinge prin produse unice și prin stilul de conducere, care emană de la oameni și este orientat spre oameni.

Misiunea LifePharm este de a dezvolta relații semnificative și de a spori viața prin oportunitatea unei vieți mai bune, o modalitate de a face un trai și de a crea o moștenire vie. În centrul companiei este o chemare de a-i ajuta pe cei nevoiași, împuternicindu-i cu o modalitate de a îmbunătăți nu doar viața lor, ci și cea a generațiile viitoare. Ca Proprietar Independent de Afacere LifePharm, am experimentat spiritul misiunii companiei și încerc să trăiesc prin el zilnic. Eu personal simt că rolul meu de IBO este să-i ajut pe ceilalți să experimenteze misiunea LPGN.
 
Deblochează secretul unei sănătăți perfecte
 
Să trăiești în secolul 21 este minunat, dar și o provocare. Deși știința și tehnologia au adăugat decenii la viața medie, vreau să am o viață de calitate, nu doar una lungă. Asistența medicală este o problemă atât de mare - vreau să fiu proactiv în menținerea sănătății mele. Așa că nu vreau să consum o multitudine de suplimente sau să iau medicamente prescrise, dacă acest lucru depinde de mine.

Află mai multe despre Laminine

Cu LifePharm, cred că am găsit o soluție simplă. Cu doar două produse, Laminine și Laminine OMEGA+++, pot profita de următoarele beneficii: somn odihnitor, o scădere atât a stresului mental cât și a celui fizic, o piele sănătoasă care nu va adăuga ani la aspectul meu,niveluri sporite de energie și rezistență, și o senzație generală de echilibru și sănătate. Este ușor și funcționează.

Află mai multe despre Laminine OMEGA+++

Vezi ce poate face LifePharm pentru tine
Cumpară acum
Alătură-te acum